Народність, така велика, така багата змістом та життєвими силами, не знищеними століттями насильницького гноблення, не може бути доведена до небуття гнітом і заборонами.

Усі ці утиски можуть лише затримати її розвиток, але не більше, і, кінець кінцем, вона не може не взяти свого.

Факти останнього часу утверджують у непорушному переконанні, що широкий і всебічний розвиток української народності — лише питання часу, мабуть — дуже недалекого часу.

(Михайло Грушевський, Нариси історії українського народу, 1904/2013)

ІСТОРИКИ І ВІЙНА

General reporting and election Meeting of the Young Scientists of the Institute of History of Ukraine of the National Academy of Sciences of Ukraine

23 січня 2018 року о 14:30 відбудуться загальні (звітно-виборчі) збори молодих вчених Інституту історії України НАН України.

Порядок денний включає заслуховування та обговорення звіту про роботу Ради молодих вчених за 2015–2017 рр., орієнтовних планів на наступне триріччя (2018–2020 рр.) та проведення виборів нового складу Ради молодих вчених Інституту.

До участі у зборах запрошуються всі молоді вчені віком до 35 років включно (наукові співробітники, аспіранти, докторанти, інженери), а також всі бажаючі (без права голосу на виборах).

Збори відбудуться в залі засідань Інституту (6 поверх).

Звіт про діяльність Ради молодих вчених за 2015-2017.pdf

5a5f4e544f15e.jpg