Народність, така велика, така багата змістом та життєвими силами, не знищеними століттями насильницького гноблення, не може бути доведена до небуття гнітом і заборонами.

Усі ці утиски можуть лише затримати її розвиток, але не більше, і, кінець кінцем, вона не може не взяти свого.

Факти останнього часу утверджують у непорушному переконанні, що широкий і всебічний розвиток української народності — лише питання часу, мабуть — дуже недалекого часу.

(Михайло Грушевський, Нариси історії українського народу, 1904/2013)

ІСТОРИКИ І ВІЙНА

The edition of "Encyclopedic Bulletin of Ukraine" (EWU) announces the receipt of author's original articles for the 11th issue of the edition

НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ НАУК УКРАЇНИ

ІНСТИТУТ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ


Інформаційний лист


Вельмишановні панове!

Редакція «Енциклопедичного вісника України» (ЕВУ) оголошує прийом авторських оригінальних статей для 11-го випуску видання.

«Енциклопедичний вісник України» – збірник наукових праць Інституту енциклопедичних досліджень НАН України, що друкується з періодичністю раз на рік, починаючи з 2009 року. Спеціальність МОН: історичні науки (спеціальні історичні дисципліни). ЕВУ публікує результати наукових досліджень передусім у галузі енциклопедистики, а також суміжних спеціальних історичних дисциплін (бібліографістика, біографістика, архівознавство, книгознавство) та словникарства.

Докладно про умови подання й вимоги до рукописів статей – на сайті «Енциклопедичного вісника України»: http://evu.encyclopedia.kiev.ua


Контакти для довідок: 044 234-31-32, esu@esu.com.ua

З повагою

редколегія ЕВУ