Народність, така велика, така багата змістом та життєвими силами, не знищеними століттями насильницького гноблення, не може бути доведена до небуття гнітом і заборонами.

Усі ці утиски можуть лише затримати її розвиток, але не більше, і, кінець кінцем, вона не може не взяти свого.

Факти останнього часу утверджують у непорушному переконанні, що широкий і всебічний розвиток української народності — лише питання часу, мабуть — дуже недалекого часу.

(Михайло Грушевський, Нариси історії українського народу, 1904/2013)

ІСТОРИКИ І ВІЙНА

Book series Іstorіya. New look

5c9b467153d28.jpg

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИДАННЯ

Журнал «Історія. Новий погляд» створено за ліцензією відомого британського видання History revealed. Тематика журналу – висвітлення подій світової історії, новітні та маловідомі в Україні історичні відкриття, постаті, події. Журнал орієнтовано на широкий загал читачів, небайдужих до історичної науки. Усі матеріали викладено у доступному форматі. Інформація перевірена й підтверджена експертами. Також журнал пропонує добірку цікавих фактів про походження та історію звичних речей. Відповіді на ці питання дають експерти зі світовими іменами. У кожному номері – добірка знакових та визначних подій та фактів, актуальних для кожного місяця. Якісні фото, зокрема архівні матеріали, частина з яких досі була недоступна для українського читача.


Детальніше: https://www.portmone.com.ua/r3/uk/services/periodi...

https://www.yakaboo.ua/book_series/view/Istorija_N...