Народність, така велика, така багата змістом та життєвими силами, не знищеними століттями насильницького гноблення, не може бути доведена до небуття гнітом і заборонами.

Усі ці утиски можуть лише затримати її розвиток, але не більше, і, кінець кінцем, вона не може не взяти свого.

Факти останнього часу утверджують у непорушному переконанні, що широкий і всебічний розвиток української народності — лише питання часу, мабуть — дуже недалекого часу.

(Михайло Грушевський, Нариси історії українського народу, 1904/2013)

ІСТОРИКИ І ВІЙНА

Kyiv City Mayor's Award for Special Youth Achievement

Розпочато прийом документів претендентів на присудження Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2020 році!

Документи претендентів на Премію приймаються з 25 січня 2021 року по 01 березня 2021 року, щоденно з 09.00 до 16.00, крім обідньої перерви з 12.00 до 14.45, вихідних та святкових, за адресою: м. Київ, бульв. Тараса Шевченка, 3 (вхід через арку).

Перелік документів подавати в паперовому вигляді, відповідно до п.6 Положення про Премію, а також, додатково у форматі WORD, на електронну адресу molodizhka@ukr.net надсилати відомості про досягнення претендента на Премію (згідно з додатком Положення про премію).

Контактна особа: головна спеціалістка відділу молодіжної політики Департаменту молоді та спорту Коломійченко Анастасія Андріївна, тел.: 044-279-07-57

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/oholoshennia/pro_premiyu_k...