Народність, така велика, така багата змістом та життєвими силами, не знищеними століттями насильницького гноблення, не може бути доведена до небуття гнітом і заборонами.

Усі ці утиски можуть лише затримати її розвиток, але не більше, і, кінець кінцем, вона не може не взяти свого.

Факти останнього часу утверджують у непорушному переконанні, що широкий і всебічний розвиток української народності — лише питання часу, мабуть — дуже недалекого часу.

(Михайло Грушевський, Нариси історії українського народу, 1904/2013)

ІСТОРИКИ І ВІЙНА

Міжнародна конференція молодих учених «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІСТОРІЇ, ФІЛОСОФІЇ ТА ПРАВА У ДОСЛІДЖЕННЯХ МОЛОДИХ УЧЕНИХ»

Державна установа «Інститут всесвітньої історії НАН України»
Інститут історії України НАН України
Інститут філософії імені Г.С.Сковороди НАН України
Інститут держави і права імені В.М.Корецького НАН України

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ!

МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ
«АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІСТОРІЇ, ФІЛОСОФІЇ ТА ПРАВА
У ДОСЛІДЖЕННЯХ МОЛОДИХ УЧЕНИХ»,
яка відбудеться 22 червня 2021 року

Міжнародна конференція молодих учених «Актуальні проблеми історії, філософії та права у дослідженнях молодих учених» покликана залучити до обговорення актуальних проблем історії, філософії та права молодих науковців, тим самим сприяти подальшим науковим пошукам молодих учених і популяризувати соціогуманітарну науку.

Цей захід реалізується з ініціативи наукових установ НАН України, їх Рад молодих учених, Ради молодих учених при Відділенні історії, філософії та права НАН України і має на меті надати можливість молодим ученим оприлюднити результати наукових досліджень, поділитися досвідом науково-дослідницької роботи, висловити власні думки, нові ідеї та підходи.

До участі запрошуються молоді учені та викладачі, аспіранти, студенти випускних курсів. Конференція відбудеться 22 червня 2021 р. в онлайн-форматі у зв’язку з обмеженнями на проведення публічних заходів. Додаткова інформація щодо підключення і посилання на конференцію будуть розіслані учасникам конференції заздалегідь.

Прохання до учасників подавати теми доповідей до 15 червня 2021 р. включно для внесення до програми конференції, яка буде розміщена на сайті ДУ «Інститут всесвітньої історії НАН України».

За результатами роботи міжнародної конференції планується видання збірника матеріалів конференції молодих учених. Тези надсилати до 15 липня 2021 р., за адресою young2ivi@gmail.com (інформація щодо оформлення тез додається). Організаційний внесок не сплачується. Публікація тез також здійснюється на безоплатній основі.

НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:
1. Актуальні проблеми всесвітньої історії.
2. Актуальні проблеми історії України.
3. Актуальні проблеми філософії.
4. Актуальні проблеми права.

Заявки на участь у конференції надсилати до 15 червня 2021 р. включно за адресою young2ivi@gmail.com (зразок заявки додається). Тема повідомлення: «Заявка на конференцію 22 червня 2021 р., прізвище автора». Файл із заявкою називати прізвищем автора, латиницею (наприклад: «Ivanenko-zaіavka»).

Контактні особи:
Мудрієвська Ірина Ігорівна 097 905 92 61,
Лущак Віктор Володимирович 095 198 88 56 (прийом заявок)
Електронна адреса Оргкомітету: young2ivi@gmail.com

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ