Народність, така велика, така багата змістом та життєвими силами, не знищеними століттями насильницького гноблення, не може бути доведена до небуття гнітом і заборонами.

Усі ці утиски можуть лише затримати її розвиток, але не більше, і, кінець кінцем, вона не може не взяти свого.

Факти останнього часу утверджують у непорушному переконанні, що широкий і всебічний розвиток української народності — лише питання часу, мабуть — дуже недалекого часу.

(Михайло Грушевський, Нариси історії українського народу, 1904/2013)

ІСТОРИКИ І ВІЙНА

Міжнародне стажування (підвищення кваліфікації) в навчальному закладі країни Європи в період з 30 січня по 13 березня 2023 року

Шановні колеги!


Західний університет ім. Василя Голдіша (Румунія) та Асоціація міжнародного освітнього та наукового співробітництва (Україна) пропонують Вам взяти участь у проходженні міжнародного стажування (підвищення квфаліфікації) в навчальному закладі країни Європи в період з 30 січня по 13 березня 2023 року.

10 % коштів, що надійдуть за участь у стажуванні будуть перераховані нашим Збройним силам та на допомогу тимчасово переміщеним особам.

До участі у стажуванні запрошуються науковці, аспіранти, студенти ВНЗ та науково-дослідних установ, а також практичні працівники, які активно займаються науковими дослідженнями у наступних галузях:

Журналістика, реклама та PR

Історія

Культура та мистецтво

Педагогіка та психологія

Соціологія

Філологія

Філософія


Форма участі: дистанційна.

Матеріали приймаються українською, румунською, словацькою, англійською та російською мовами.


ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ:

Учасникам необхідно до 13 березня 2023 року (включно) надіслати на електронну адресу info@aiesc.com.ua заявку про участь у стажуванні, а також тези науково-методичної доповіді за профілем роботи здобувача в навчальному або науковому закладі України.

Тема листа: заявка про участь у стажуванні з ________ наук.


УМОВИ УЧАСТІ:

Навчальне навантаження стажування становить 6 кредитів ЄКТС (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожного дня впродовж 6 робочих тижнів. Кожен учасник стажування отримує сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування (англійсьою мовою із зазначенням погодинної програми) та збірник тез науково-методичних доповідей.

Сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування є документом, який підтверджує проходження стажування у науковій установі в країні, яка входить до Європейського Союзу, на здобуття звання доцента, професора і старшого дослідника відповідно до п. 2.1, 2.2, 2.3, 2.5, 2.7 Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам (з урахуванням останніх змін згідно Наказу МОН України № 322 від 17.03.2021), а також враховується під час ліцензування та акредитації освітніх послуг.


ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ВНЕСОК:

1. Організаційний внесок учасника науково-педагогічного стажування становить 120 євро в гривневому еквіваленті за курсом на момент здійснення платежу й використовується на покриття транспортних та адміністративних витрат, пов’язаних із виготовленням міжнародних сертифікатів, опублікуванням збірника тез доповідей. Для членів АМОНС організаційний внесок становить 100 євро. 2. Стажування одноосібне. Сплата внеску за тези, написані в співавторстві, здійснюється кожним учасником стажування, незважаючи на співавторство. 3. Реквізити для оплати будуть надані після отримання тез доповіді та заявки. Авторам необхідно перерахувати кошти після прийняття тез доповіді оргкомітетом. 4. Збірники тез науково-методичних доповідей і сертифікати будуть надіслані учасникам на поштову адресу, вказану в заявці, після 30-50 робочих днів закінчення стажування.


Більш детальна інформація про стажування за посиланням:

https://aiesc.com.ua/pidvishhennya-kvalifikatsiyi-stazhuvannya


Миру нам всім!

Все буде Україна!


Association of International Educational and Scientific Cooperation

8/26 Kapitulna, 88000, Uzhhorod +380 66 748 46 18 info@aiesc.com.ua