Народність, така велика, така багата змістом та життєвими силами, не знищеними століттями насильницького гноблення, не може бути доведена до небуття гнітом і заборонами.

Усі ці утиски можуть лише затримати її розвиток, але не більше, і, кінець кінцем, вона не може не взяти свого.

Факти останнього часу утверджують у непорушному переконанні, що широкий і всебічний розвиток української народності — лише питання часу, мабуть — дуже недалекого часу.

(Михайло Грушевський, Нариси історії українського народу, 1904/2013)

ІСТОРИКИ І ВІЙНА

Запрошення до кінотеатру "Жовтень" на показ фільмів Histoire du XXe - Cycle mémoriel / Історія ХХ століття - Меморіальний цикл #1 Zaproshennya do kinoteatru "Zhovtenʹ" na pokaz filʹmiv Histoire du XXe - Cycle mémoriel / Istoriya KHKH stolittya - Memorialʹnyy tsykl #1 129/5000 Invitation to the cinema "October" for the screening of films Histoire du XXe - Cycle mémoriel / History of the XX century - Memorial cycle # 1

5fa119520d3f5.jpg


Дорогі друзі, дорогі партнери!


Запрошую Вас до кінотеатру "Жовтень" на показ фільмів 1-го Меморіального циклу, який Французький інститут в Україні представляє у співпраці з Польським інститутом. Посли наших двох країн візьмуть участь у дебатах, які відбудуться у заключний вечір циклу 6 листопада. Я і мої співробітники будемо раді надати Вам додаткову інформацію та чекаємо на зустріч з Вами!

Прохання відповісти: contact@ifu.kiev.ua <mailto:valentine.stoukalova@ifu.kiev.ua>


З найкращими побажаннями,

Nathalie BERAS

Conseillère de coopération et d'action culturelle

Directrice de l'Institut français d'Ukraine


Наталі БЕРАС

Радник з питань культури та співробітництва

Директор Французького інституту в Україні


Меморіальний цикл, 1 частина

Cycle mémoriel 1ère partie