Народність, така велика, така багата змістом та життєвими силами, не знищеними століттями насильницького гноблення, не може бути доведена до небуття гнітом і заборонами.

Усі ці утиски можуть лише затримати її розвиток, але не більше, і, кінець кінцем, вона не може не взяти свого.

Факти останнього часу утверджують у непорушному переконанні, що широкий і всебічний розвиток української народності — лише питання часу, мабуть — дуже недалекого часу.

(Михайло Грушевський, Нариси історії українського народу, 1904/2013)

ІСТОРИКИ І ВІЙНА

Запрошення до публікації результатів наукових досліджень у міжнародному науковому рецензованому журналі "Аннали юридичної історії" №1 / 2021

Шановні колеги!


Запрошуємо Вас до публікації результатів наукових досліджень у міжнародному науковому рецензованому журналі "Аннали юридичної історії" №1 / 2021


Спеціальна тема першого випуску поточного року: історія права за доби Середньовіччя. Саме медієвістичні нариси отримають пріоритет під час затвердження матеріалів до публікації. Крім вузькотематичної складової, редколегія відкрита до розгляду статей з усіх питань світової юридичної історії. Такі статті будуть опублікувані в спеціальній рубриці.

Журнал публікується чотири рази на рік Міжнародним центром громадянської політології при Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (м. Київ, Україна) та Платформою інтердисциплінарних студій «Per Aspera» (м. Львів, Україна).


Міжнарожна реєстрація журналу: ISSN 2520-2553 https://portal.issn.org/resource/ISSN/2520-2553#.

DOI журналу: https://doi.org/10.38129/Ann.Yur.Ist. https://doi.org/10.38129/Ann.Yur.Ist.

Публікація безкоштовна.

Індексація в провідних наукометричних базах також безкоштовна.


Журнал індексується в наукометричних базах даних http://legalhistoryjournal.com.ua/uk/%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5/:

Index Copernicus International Journals Master List,

Slavic Humanities Index,

Crossref,

Google Scholar,

Російський індекс наукового цитування,

Бібліометрика української науки Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського.


Редакційною колегією подана заявка на індексацію всіх випусків наукового журналу в престижній наукометричній базі даних Web of Science Core Collection.

Редакційна колегія самостійно здійснює переклад наукових статей авторів на англійську мову з метою індексації у Web of Science Core Collection.

Після включення поточного випуску в перелік індексованих видань кожен автор буде повідомлений окремо.

Крім того, всі статті кожного випуску надходять окремими відбитками у Бібліотеку Конгресу США та в Бібліотеку Сенату Канади.

Мови публікації: українська, англійська, німецька, білоруська, російська.


До 1 березня 2021 р. науковий журнал приймає для проходження подвійного сліпого рецензування оглядові, оригінальні та рецензійні наукові статті з проблематики всесвітньої юридичної історії.

Опубліковані випуски журналу знаходяться в режимі відкритого доступу на офіційному сайті видання: http://legalhistoryjournal.com.ua/ http://legalhistoryjournal.com.ua/.

До листа окремими файлами додаються правила оформлення наукових статей, редакційна етика та положення про рецензування.

Окремо до листа додані випуски 1 і 2 журналу за 2020 р.

Велике прохання орієнтуватись на технічні вимоги до статей!

Тексти статей та інші матеріали слід надсилати на електронну адресу головного редактора: annali.yur.istorii@gmail.com mailto:annali.yur.istorii@gmail.com

З повагою -

головний редактор,

кандидат політичних наук Віктор Мирославович Мельник http://legalhistoryjournal.com.ua/uk/%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d1%8b%d0%b9-%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%80/


Вимоги

Рецензування

Етика

Аннали юридичної історії. 2020. Том 4. Вип. 1

Аннали юридичної історії. 2020. Том 4. Вип. 2